2 de gener del 2007

Instruccions per participar

Alguns de vosaltres m'heu fet entendre que no us en sortiu a l'hora de participar en aquest bloc. Sincerament he de reconèixer que les instruccions que us vaig enviar per e-mail no eren massa clares.
Així doncs si em permeteu publicaré aquesta entrada per explicar-me millor (això intentaré, com a mínim):

  • Per escriure un comentari per opinar sobre alguna entrada, només cal que feu clic a l'enllaç del final de l'entrada que voleu comentar, on diu "x comentaris", i omplir el breu formulari.

  • Per escriure una entrada com aquesta heu de seguir els següents passos:

    1. Donar-vos d'alta com autors: Feu clic al primer enllaç del mail (en anglès, ho sento) que us vaig enviar invitant-vos. Accedireu a una pantalla com la següent:Heu de fer clic a "Cree ahora su cuenta" i anireu a parar a la següent pantalla:Us demanen un e-mail; pot ser qualsevol adreça de correu vostra, i no serà visible per cap desconegut. El password us servirà per identificar-vos cada cop que vulgueu escriure una entrada. No oblideu acceptar les condicions d'ús, i feu "Continuar".
      Ara ja sou autors i veureu la següent pantalla on podeu fer clic a "Nueva entrada":Entrareu en una pantalla on podreu escriure el títol i el text de l'entrada. Inclús podreu incloure fotografies!

    2. Escriure més entrades: Un cop sou autors, si voleu escriure més entrades només caldrà que us identifiqueu. Quan visiteu el bloc, a dalt a la dreta hi ha un enllaç que diu "Nueva entrada" ("New post") o "Acceder" ("Sign in"). En el primer cas podeu fer clic i escriure directament l'entrada. Si diu "Acceder" primer us heu d'identificar amb l'e-mail i la contrasenya que vau donar quan us vau inscriure com autors. Accedireu a la següent pantalla:Feu clic a "Nueva versión de Blogger" ("New Blogger") i entrareu a la pàgina d'edició d'entrades.
És així de fàcil! Animeu-vos! Encara que tan sols sigui per saludar...
No us preocupeu per si us equivoqueu; de fet es poden esborrar les entrades i comentaris un cop s'han publicat.
Per qualsevol dubte o consulta em podeu enviar un e-mail a josep.blanco(arrova)gmail.com.

Gràcies a tots aquells que fins ara han tingut prou paciència i han aconseguit (o no) participar en aquest bloc.