14 de desembre del 2006

Data de la trobada

Hola gent,
per si de cas algú encara no ho sap, ja sigui perquè no li ha arribat el correu de la Mia o perquè s'ha incorporat més tard a la llista, la data prevista per la trobada és el 20 d'abril. Es farà un sopar. Quan s'hagi decidit lloc i hora ja ho farem saber per tots els mitjans necessaris, inclòs aquest bloc.

Per què s'ha escollit aquesta data? Doncs perquè la neu de les muntanyes ja s'haurà fos (bé, no sé, tal com estem maltractant la terra potser a partir d'ara la neu als Pirineus ja l'hem vist prou) i el Barça no juga els divendres (l'Espanyol tampoc, oi Jordi?), així que no valen excuses.
Apunteu-vos-ho a l'agenda!

Salutacions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla que estigui molt avorrida, però és que saber que puc comunicar-me amb vosaltres tan fàcilment després de tant temps em sembla genial.
Personalment em fa molta il·lusió la retrobada amb tothom, però l'organització de la moguda és prou divertida. M'encanta com la gent respon el primer mail i vol explicar tantes coses. D'aquesta preparació hi ha moltes anècdotes i coses curioses...
Per cert, l'Hugo està en aquesta moguda des del principi i sembla que no s'ha assabentat de moltes coses!!! No canviem tant, oi?
Petonets per tothom,
Mia